Airbnb Budapest - Ügyfélszolgálat 8-20 óráig +36306923909|info@lakasmanagair.hu

Családi nyaralás a fővárosban – Airbnb, az otthonos nyaralás

//Családi nyaralás a fővárosban – Airbnb, az otthonos nyaralás

Az idei nyári szezon a lehető legváratlanabbul alakult: sokan kényszerültek lemondani a már jóval előre lefoglalt szállásaikat, ráadásul hiába kezd visszatérni az élet a normális kerékvágásba, még most sem ajánlatos külföldre utazni. A családi nyaralás idén belföldön ajánlott, de ne keseredjünk el, rengeteg felfedezésre váró csoda található kishazánkban!

A kisgyerekes nyaraláskor sok-sok érdekes programra van szükség, hogy a gyerkőcök nehogy egy percig is unatkozzanak, és kárpótolni tudjuk őket a lemondott tengerparti nyaralás miatt. Budapest az egyik legjobb választás ehhez, hiszen fővárosunkban a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő programot; anyuka és apuka is megkaphatja a kiérdemelt pihenést, és a gyerekek is csupa új, várva várt élményt tapasztalhatnak meg.

Például egy teljes napot el lehet tölteni a kihagyhatatlan Állatkertben, ahol bejárhatjuk a zegzugos ösvényeket, megismerkedhetünk a legkülönfélébb állatokkal, sőt, akár még egy makietetésen is részt vehetünk. A vagányabb gyerekek számára tökéletes meglepetés a budapesti bobpálya, ahol kedvükre száguldozhatnak, vagy a kalandpark, ahol mászhatnak, csúszhatnak, kalandozhatnak. A Városligeti Csónakázótó nyáron igazi retró vizibicikli élmény, télen a korcsolya szerelmeseit várja. A tudomány iránt érdeklődőknek biztosan egész életükben maradandó élmény lesz a Csodák palotája, ahol közel 250 furmányos játék várja a családokat. Látogassuk meg a Minipoliszt, ahol a gyerekek végre átélhetik, milyen is a felnőttek világa: vásárolhatnak a rájuk méretezett boltban, lehetnek postások, autószerelők, állatorvosok, kipróbálhatják a felnőttek életét! A fiús családok meglátogathatják az Aeroparkot, ahol bemászhatnak a repülőgépekbe, és igazi pilóták kísérete mellett ismerhetik meg a repülők működését, kipróbálhatják, milyen érzés lehet pilótának lenni. Napestig sorolhatnánk a lehetőségeket, hiszen meglátogathatjuk például a Mogyoródi Aquaréna vízi csúszdái, vagy csobbanhatunk a Velencei-tóban is, megmászhatjuk a Gellért-hegyet, vagy felfedezhetjük a szentendrei Skanzent.

Családi nyaralás

Családi nyaralás alkalmával nem egy felnőtt központú luxushotelbe vágyik az ember, hanem egy családias kis fészekre, ahol nem zavarja a gyerekek hangos nevetése a pihenni érkező szomszéd vendégeket. Az Airbnb lakások a legmegfelelőbb szállásokat nyújtják egy ilyen családi nyaraláshoz. Otthonos légkör, saját kis apartman, ahol a család tényleg együtt lehet, ahol este a fergeteges társasjáték partik véget nem érő kacajai töltik be a lakást.

Van egy kihasználatlan ingatlanja? Ne hagyja, hogy csak porosodjon, kezdjen bele a legjobb üzleti lehetőségbe: ez a lakáskiadás turistáknak! Nem kell sok, csak egy kis otthonos légkört kell teremteni; ebben mi tudunk Önnek a legjobban segíteni. Együtt megnézzük, milyen rejtett lehetőségek vannak a lakásában, kihozzuk belőle a legjobbat, hogy Önnek nulla befektetett energia mellett a lehető legtöbb bevételt termelje. Egy etetőszék és babakád beszerzése, egy-két társasjáték előkészítése, és máris végleg a család szívébe zárt magát az Ön Airbnb lakása. Nem kell Önnek vesződnie a vendégek fogadásával, vagy az utánuk való takarítással, az ágynemű mosással és áthúzással. Keressen fel minket, és mi elmondjuk, hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni most még porosodó lakásából!

 

2020-08-09T10:15:29+00:00 2020. június 22.|Kategóriák: cikk|