Airbnb Budapest - Ügyfélszolgálat 8-20 óráig +36306923909|info@lakasmanagair.hu

Tematikus Airbnb lakások rövidtávú lakáskezelésre is

//Tematikus Airbnb lakások rövidtávú lakáskezelésre is

Egy Airbnb lakás minél egyedibb, annál jobb, hiszen rengeteg ember az egyedi szállást keresi. Berendezheted lakásodat kifejezetten családbarát kuckónak: babaágy, pelenkázó, fürdetőkád, etetőszék, egy kis játéksarok a nagyobbaknak tele társasjátékokkal, hogy este együtt szórakozhasson a család. Kialakíthatsz egy romantikus, nászutas lakosztályt, ahol egy hatalmas, rózsaszirmokkal szórt franciaágy, kádas fürdőszoba, otthonos kis konyha, és egy behűtött pezsgő várja a szerelmeseket. De nem kell csak ennyivel megelégedned, hiszen a határ a csillagos ég. Éld ki kreativitásod, rendezz be egy olyan különleges helyet, ami minden turista álma! 

 

Bármilyen közkedvelt téma megfelelő ahhoz, hogy megadja a lakásod egyedi hangulatát. Tematikus airbnb lakás témája lehet egy híres film vagy sorozat, egy közkedvelt sport, egy egzotikus helyszín, de akár egy híres ember vagy egy korszak is adhatja az ötletet. 

 

Napjaink egyik legsikeresebb sorozata, a Marvel képregények és a belőlük készült filmek tökéletes témát adnak egy airbnb lakás berendezéséhez. A sorozat a gyerekek és a felnőttek számára is megfelelő választás, egy vérbeli Marvel rajongó biztosan nem hagyná ki a lehetőséget, hogy a Bosszúállók “központjában” szálljon meg. Modern, minimalista berendezés, egy-két képregényes ereklye, Hulk képe a falon, Amerika kapitány pajzsa a sarokban.

 

A másik nagy kedvenc, amivel biztos nem foghatsz mellé, ha egy vérbeli varázslóvilággá alakítod a lakást. Hiszen ki ne szeretne megszállni egy Griffendél szobában? A Harry Potter tematika az egyik leghálásabb téma, hiszen megannyi eszköz áll a rendelkezésünkre: a kastély hangulatát megidéző kanapé, az ajtón a Griffendél büszke zászlaja, egy varázslótalár a szekrényre akasztva, “lebegő” gyertyák az ebédlőasztal felett, a konyhában az üst mellett fűszeres üvegcsék a polcon sorakozva, a sarokban egy Dementor képe figyel minket a falról, a nappaliban egy gyönyörű sakktábla várja, hogy játszunk vele. 

 

 

Rengeteg témát megidézhetünk: átalakíthatjuk lakásunkat egy űrhajó a star warsból, vagy egy hobbit otthonává a Gyűrűk urából, tematizálhatjuk több Disney mesével, hogy valóra váltsuk minden kisgyermek legnagyobb álmát. Gondold át, mi a gyermeked vagy a saját kedvenced, és valósítsd meg azt!

 

Tiszteleghetünk egy híresség előtt is: képzeljünk el egy lakást, ami megidézi Elvis Presley munkásságát, zenéjét, a korszak szellemét. Ugyanígy kedvezhetünk a Beatles, ABBA vagy a Queen rajongóknak.

 

Rendezzük be a lakást úgy, mintha a középkorba csöppentünk volna, vagy épp az esőerdőben járna az ember. A lehetőségek sora végtelen!

 

Vágj bele te is a rövidtávú lakáskiadásba, hogy lakásod az albérlet kiadásnál sokkal több bevételt termeljen! Egy-két apróság is elég, és a lakás máris egyedi és utánozhatatlan. És ha megvan a téma, nincs is már dolgod, mint a kreativitásodat kiélve megvalósítani a legnagyobb álmod, mely rengeteg turisták álma is egyben. Keress fel minket ötleteddel, és mi segítünk, hogy egyedi Airbnb lakásod a lehető legtöbb érdeklődő figyelmét felkeltse!

2020-09-02T07:35:35+00:00 2020. szeptember 2.|Kategóriák: cikk|