Airbnb Budapest - Ügyfélszolgálat 8-20 óráig +36306923909|info@lakasmanagair.hu

5 ok, hogy miért bízza ránk Airbnb lakáskezelését

//5 ok, hogy miért bízza ránk Airbnb lakáskezelését

A rövidtávú lakáskiadás mellett ezernyi érv szól, hiszen sokkal jövedelmezőbb pár napra turistáknak kiadni az ingatlant, mint hosszútávra, albérletként értékesíteni. Ha ezt a cikket olvasod, biztosan kacérkodsz már az Airbnb rendszerével, csak még nem vagy teljesen biztos benne, hogy mennyi és milyen feladattal is jár egy ilyen befektetés. A legjobb helyen jársz, hiszen nekünk több éves tapasztalatunk van a rövidtávú lakáskiadás piacán, a mi feladatunk, hogy kihozzuk a lakásodból a legjobbat, levegyük a válladról a terhet, és mindent elintézzünk helyetted. Íme 5 pont, hogy miért bízd ránk Airbnb lakásod kezelését:

 

Teljesen átlátható rendszerrel dolgozunk

Nálunk nincsenek rejtett költségek, mi mindig azt várjuk, amit előre megbeszéltünk, és azt teljesítjük, amit megígértünk. Teljesen átlátható elszámolási rendszerünk van, így pontosan látni fogod, hogy a lakás kiadása egy-egy hónapban hogyan alakult, milyen bevételt termelt. 

 

Csomagok közül választhatsz

Több csomagot tudunk ajánlani, a start csomagtól kezdve, amiben csak az elindulásban segítünk, majd saját kezedbe veheted az irányítást, egészen a prémium csomagokig, amiben minden problémát és feladatot vállalunk tőled. Nálunk nem kötelező semmi, olyan csomagot választhatsz, ami neked a legkedvezőbb.

 

Számtalan szolgáltatással segítünk

Minden Airbnb lakással kapcsolatos problémára van megoldásunk, non-stop rendelkezésre állunk, gyors és precíz ügyintézéssel kezeljük a feladatokat. Díjmentes szolgáltatásaink megadják a tökéletes első lökést akkor is, ha a továbbiakban te magad szeretnéd fogadni a turistákat. Elvégezzük az első nagytakarítást, tanácsadással segítjük a lakás optimális elrendezését, profi szakemberrel fotózzuk be a lakást, hogy minél több turista érdeklődését felkeltse, regisztráljuk több erre szakosodott oldalon, optimalizáljuk a feltöltést, hiszen mi sok éves tapasztalattal a hátunk mögött ehhez értünk a legjobban. De azután sem engedjük el a kezed, miután megérkeztek az első foglalások, hiszen rengeteg választható plusz szolgáltatásunkkal segítünk. Ha ránk hagyod a lakáskiadás kezelését, folyamatosan optimalizáljuk az árát, fogadjuk a vendégeket, segítjük őket a kijelentkezésnél, két vendég között elvégezzük a szükséges takarítást, áthúzzuk a tiszta ágyneműt, karbantartjuk a lakást, elvégezzük az esetleges javításokat, non-stop 4 nyelven állunk a turisták rendelkezésére, segítünk a fizetés lebonyolításában.

 

Passzív jövedelemhez juttatjuk

A velünk együtt dolgozó lakástulajdonosoknak nem kell naphosszat azon dolgozniuk, hogy a lakásuk végre bevételt termeljen, mi biztosítjuk neked az aggodalommentes hétköznapokat, a passzív jövedelmet. Biztosítunk afelől, hogy lakásod értékelését megtartjuk vagy növeljük, hogy velünk nem csak egyszerű lesz a rövidtávú lakáskiadás, hanem kiemelkedően jövedelmező is. 

 

“Extra profit” garanciát vállalunk

Mi 100%-ban bízunk abban, hogy több bevételt érünk el lakásod rövidtávú kiadásával, mintha albérletként értékesítenéd a piacon. És nem csak a levegőbe beszélünk, erre garanciát is vállalunk, hiszen amennyiben mégsem tudjuk ezt teljesíteni, a hiányzó összeget kifizetjük. A garancia részleteit olvasd el az ÁSZF-ben! 

 

Ha minket választasz, mi mindezeket tudjuk ajánlani. Neked nincs más dolgod, mint megbízni bennünk, ránk bízni a lakáskiadással járó teendőket, hátradőlni, számolni várni a bevételt.

2020-07-31T13:48:17+00:00 2020. július 31.|Kategóriák: cikk|