Airbnb Budapest - Ügyfélszolgálat 8-20 óráig +36306923909|info@lakasmanagair.hu

Beindul a belföldi turizmus, adja ki a lakását

//Beindul a belföldi turizmus, adja ki a lakását

Most, hogy végre már úgy tűnik, van kiút a vírus okozta korlátozásokból, lassan, de biztosan beindulhat a hazai turizmus.

Mióta feloldották a kijárási korlátozást, és kinyithattak a vendéglátó egységek, az emberek végre kiszabadultak az eddigi bezártságból. Végre ki lehet ülni az éttermek és kávézók teraszára, magunkba lehet szívni a tavaszi napsütést, el lehet menni kirándulni, sőt lassan a fürdők is megnyitnak a nyári nagy meleg előtt.

Május 29-től végre a fővárosi szálláshelyek is fogadhatnak vendégeket. Éledezik az ország, beindul a belföldi turizmus!

Az emberek pihenésre vágynak! Mindenkinek elege van már az elmúlt bizonytalanságokkal teli időszakból, szeretnék a megmaradt szabadságukat nyaralással, feltöltődéssel tölteni. A külföldi utak az idei nyári szezonban még nagyon kérdésesek, éppen ezért az emberek többsége belföldi nyaralást tervez, felkeresik hazánk rejtett szépségeit.

Eljött az ideje, hogy az üresen, kihasználatlanul árválkodó lakások végre bevételt is termeljenek. Erre pedig a legjobb és legkedvezőbb lehetőség a lakáskiadás turistáknak. Az Airbnb vagy más néven rövid távú lakáskiadás több szempontból is a legmegfelelőbb befektetés manapság, hiszen a magyar emberek többsége belföldi nyaralást tervez, de a bizonytalanság miatt mégsem szeretnének egy zsúfolt hotelben szállást foglalni.

Az albérletpiac – ahol esetleg eddig ki volt adva a lakás – most nem a legstabilabb. Ráadásul miért ne hoznánk ki még több bevételt az ingatlanból? Bízza ránk lakása kezelését, menedzselését, és mi a hosszú távú albérleti kiadás hozamának minimum a 150%-át biztosítjuk.

Nem kell Önnek foglalkoznia a lakás managementtel, takarítással, még csak fogadnia sem kell a vendégeket, hiszen mi minden feladatot ellátunk. Csatlakozzon hozzánk, bízza több évnyi tapasztalatunkra lakását, és meglátja, hogy a lakáskiadás sosem volt még ennél könnyebb!

2020-05-29T13:03:58+00:00 2020. május 29.|Kategóriák: cikk|