Airbnb Budapest - Ügyfélszolgálat 8-20 óráig +36306923909|info@lakasmanagair.hu

Romantikus nászút Budapesten – Erre is jó az Airbnb

//Romantikus nászút Budapesten – Erre is jó az Airbnb

A koronavírus okozta korlátozások, a határzárak és a rendezvényekre vonatkozó tiltások az emberek hétköznapi életét és terveik legjavát gyökeresen megváltoztatta. Szerelmesek ezrei szerettek volna idén összeházasodni, és családjukkal együtt egy fergeteges lakodalomban megünnepeli azt, hogy rátaláltak életük szerelmére. Azonban ez a rendkívüli helyzet közbeszólt; a tavaszi esküvőket teljesen ellehetetlenítette, de szerencsére úgy néz ki, ha nem is teljesen úgy, ahogy tervezték, a nyári, őszi esküvők nagy része megtartható. Azonban a hőn áhított, hónapokon át tervezgetett, romantikus, tengerparti nászútról az ifjú párnak sajnos biztosan le kell mondania. 

Airbnb a belföldi turizmusban

Idén a belföldi turizmusé a főszerep. Próbáljuk a jó oldalát nézni a helyzetnek, gondoljunk arra, hogy mennyi gyönyörű, felfedezésre váró látványosság vár ránk kishazánk határain belül. Nincs is romantikusabb, mint Európa egyik leggyönyörűbb nagyvárosában, Magyarország fővárosában tölteni a mézesheteket. Hiszen valljuk be, mindig is szerettük volna közelebbről megismerni a várost, felfedezni azokat a helyeket, és átélni azokat az élményeket, amikért a külföldi turisták tízezrei évről-évre fővárosunkat választják. Hiszen az ember akár tízszer, hússzor is Airbnbzhet Budapesten, ez a gyönyörű város mindig tartogat újabb és újabb meglepetéseket. Andaloghatunk kedvesünkkel a Feneketlen-tó partján, élvezhetjük a Gellért-hegy tetején elénk táruló gyönyörű panorámát, megmártózhatunk a Római Strandfürdő medencéiben… A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

A romantikázni vágyó friss házasok nem szeretnének zsúfolt hotelbe menni, egy romantikus kis fészket keresnek, ahol kettesben kipihenhetik az esküvő készülődéseivel járó fáradalmakat. És mi lehet romantikusabb egy kedves kis lakásnál, ahol rajtuk kívül nincs más, így nem kell senki máshoz alkalmazkodniuk? Az Airbnb!

Ha kacérkodik a rövid távú lakáskiadás lehetőségével, most épp itt az ideje, hogy végre belevágjon! Nem kell egyedül csinálnia, hiszen mi több évnyi tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, mit kell tenni ahhoz, hogy lakásából a lehető legtöbbet hozza ki. Tanácsadásunkon átbeszéljük, hogyan lehetne lakásából a város legromantikusabb nászutas szállása, mely minden friss házas leghőbb vágya. Profi fotósunk lefényképezi, kollégáink megírják a figyelemfelkeltő leírást, Önnek pedig már csak annyi a dolga, hogy figyelje, ahogy lakása egyre több pénzt termel. Csatlakozzon hozzánk, és mi levesszük válláról a rövidtávú lakáskiadás összes feladatát!

2020-06-08T06:21:15+00:00 2020. június 8.|Kategóriák: cikk|